<< < date > >>
matiketopelasu

kuva

Kuvagalleria

Galleria on ainakin toistaiseksi toteutettu melko yksinkertaisella tapaa. Pahoittelen, jos kuvien selaaminen on hankalaa tai ne lataavat kauan, tähän on mahdollisesti tulossa jatkossa muutoksia.

Jokaisella kuvaamallani hevosella on oma sivunsa, johon lisään uusimmat kuvat tapahtumittain. Jos joku hevonen on väärin tunnistettu, ilmoitathan siitä välittömästi!

Galleriassa ovat myös kaikkein vanhimmat vuonohevoskuvani, alkaen vuodesta 2000. Kuvat ovat huonolaatuisia, mutta halusin saada nekin mukaan sivuille. Vanhoista arkistoista esiin kaivetut kuvat on merkitty kahdella tähdellä (**), jos kuvat on otettu tavanomaisella filmikameralla, tai yhdellä tähdellä (*), jos ne on kuvattu digitaalisella pokkarilla (Canon Ixus 400).

Uusimmat kuvat ovat Canon EOS400D järjestelmäkameralla otettuja, objektiivi saattaa vaihdella kuvien mukaan. Pyrin lataamaan kuvat mahdollisimman isoina sivuille niin, että niitä olisi hyvä katsoa, mutta lataaminen ei kestäisi liian kauan. Arkiston kuvat saattavat olla tavanomaista pienempiä.

Mukavia katseluelämyksiä vuonohevosten maailmassa!

Aakkostettu lista

Orit - Tammat - Ruunat

Tapahtumittain